Annonser från BloggPartner

Ek

Har flängt runt i helgen. I Stockholm och i Norrköping och på en springtur i en bäcksvart skog mitt i natten.

Håller på med en Ek-pannå. Har kommit halvvägs ungefär. Ni får mer bilder på den allteftersom =)

Bara själva eken.


Med skuggat listverk. Ska lägga till ljus och inhuggningar i träet.

Och en bild på målarn' då

Är i skolan just nu (älska tidsinställda inlägg) och målar på. Eller borde i alla fall. Kan hända att jag sover istället :P
Tänkte bara slänga in en bild på mig själv lite random. Smygfotad av en klasskompis.
Oh just det ja, för er som missat så är jag rödhårig nu.


Väldigt rödhårig =)

Kålmårdscirkus

Mer bilder på den där förbaskade marmorn. Jo, den heter förbaskade just nu, för varje gång jag ser den så ser jag något mer som måste förbättras. Den är inte klar än. Carraran ska finjusteras och Kålmården ser ut som en hel jäkla färgcirkus. Visst, det är en färgstark marmor, men inte riktigt sådär.

Det blir nog nästa veckas jobb. Imorgon ska jag komma ihåg att ta med kameran och fota processen med en bit ek som jag håller på med. Samt fota min första färdiglackade pannå. Det är så underbart att rulla ihop ett färdigt arbete så ni anar inte =)


All kålmårdsmarmor - första laseringen - är klar!


Detaljbild.

Kålmårdstroll

En bild på första omgången kålmårdsmarmor. Det ska på en överlasering på det där också, bara så ni vet.

Marmor

Snart ska Dominic gå och sova. Inte för att han verkar ha förstått det själv. För tillfället står han och gör pruttljud på min arm och är lite lagomt urgullig.

Tänkte börja slänga in lite bilder på jätteprojektet vi fick sätta igång med efter bara någon vecka på skolan. En golvsättning i marmor.


Carraramarmor. Sjukt svårt att fatta hur den ska målas.


Här är grunden någorlunda klar. Dags då att tejpa upp för Kålmårdsmarmorn. Två år studielån, men jag kommer i alla fall lära mig tejpa rakt! =)

Allt vi gör på skolan mållas med torrpigment på plastfilm. Oftast brukar vi måla på ytor som är ungefär 90x120. Den här är dock hela 200x120. Det känns mäktigt vill jag lova!

Fler bilder kommer senare!