Annonser från BloggPartner

Mycket mobilblogg idag. Bara för att jag s...

foto0144 (MMS)

Mycket mobilblogg idag. Bara för att jag skrev sådär i förra inlägget så började han skrika. Efter en halvtimme-timme så fick han flaskan. Då åt han, kräktes och rapade och nu ligger han och sover i favoritpositionen. Jag misstänker starkt att hans kolik har med bröstmjölken att göra, för idag har han bara skrikit ca en timme efter att han har ammat. Annars har han varit hur nöjd som helst. Det som gör mig fundersam är att jag ammar på nätterna, och då äter han bara och somnar om. Inget gnäll alls.


Jag har ingen dator just nu, men jag måste...

foto0137 (MMS)

Jag har ingen dator just nu, men jag måste bara berätta om våran jättebraiga dag. Han vaknade och började skrika vid sju, kl nio var han på bättre humör och astrid satt barnvakt medans jag duschade. Passade på att lägga ansiktsmask och ha det riktigt som ett spa. Sen har han varit nöjd och snäll från till kvart i sex då vi gick hem från Sara. Då vrålade han hela vägen hem. Efter att han fått mat var han nöjd igen. Jag har till och med hunnit laga middag. Så medans jag åter ligger lilleman i sängen och flinar. Fler sådana här dagar tack :)


Anledningen till varför jag aldrig borstar...

foto0136 (MMS)

Anledningen till varför jag aldrig borstar håret. Då försvinner självfallet. Nu sover lilleman äntligen, så jag och Astrid ska gå in till stan en sväng. Måste in på banken och fixa lite saker.


Casper gillar att apportera. Vi är på besö...

foto0134 (MMS)

Casper gillar att apportera. Vi är på besök i skellefteå idag och hänger med nina. Och shoppar lite. En bikini så vi kan vara med på babysim. Fattas bara att anmäla oss...


Äntligen sover lill-nasse

foto0126 (MMS)

Han mår inte så bra just nu...


I stugan i sandviken. Jag, Meija och lille...

foto0125 (MMS)

I stugan i sandviken. Jag, Meija och lilleman är på promenad. Meija njuer av att kunna gå lös utmed vagnen. Det är så synd att hon inte alltid kommer på inkallning så man kan ha henne lös jämt. Hon går så sjukt mycket bättre lös än i koppel.